viernes, 12 de abril de 2013

6. disseny logotip

Descripció:
Dissenyar un logotip que et representi a tu o a la assignatura i a partir de aquell logo, fer diferents lamines, en punta fina negre,  blanc i negre, amb color i en una maqueta.

Procés: 
Primer de tot has de escollir el logotip que representi algú teu o a la assignatura, per això has de fer 4 logotips i dibuixar-los en la lamina sense pintar-ho, només repassant el contorn amb punta fina negre, has de escollir el que mes t'agradi per fer totes les dames lamines. Una vegada sabut el que vols, el fas en una lamina 4 vegades i pintes amb blanc i negre el que vols que sigui el color, acabat aquesta lamines has de fer el mateix, dibuixar-ho 4 vegades però ara has de pintar els logotips del color que tu vulguis, els 4 diferents, finalment el color que mes t'agradi es el que escollires per fer la maqueta. La maqueta es fa amb cartró ploma, has de dibuixar el logotip sobre el cartró i retallar-ho amb un cúter, acabat allós l'enganxes en una lamina i el pintes del color escollit i fer una mica de relleu.





Resultats:


Valoració:
Aquesta activitat m'ha semblat entretinguda però el que mes ha costat a sigut escollir el logotip  ja que havia de representar-te a tu o a la assignatura de visual i plàstica.






No hay comentarios:

Publicar un comentario