viernes, 1 de marzo de 2013

Desafiant el costat esquerra del cervell


1. Aquesta feina s'ha de estar relaxat i sense que ningú ens molesti. Posa una mica de música i hem d'intentar concentrar-nos en la feina. Hem de copiar el retrat D'Stravinsky al revés sense girar el full.
2.Per començar a dibuixar hem de fixan-se be en las linies, les formes, etc. Tot encaixa. Les linies mantenen determinats angles respecte les altres línies i també amb els límits del paper.
3. S'ha de anar progressant com si el dibuix fos un trencaclosques on cada linia encaixa amb la següent. No has de pensar amb el que estas dibuixant, hem d'intentar evitar dir les coses per els seu nom (Només hi ha línies).
4.Començem a dibuixar progressant línia a línia, part per part.

5.Una vegada hem començat, ens ha de interesar molt la relació que s'estableix entre les línies. Recordem que tot el que necessitem per saber dibuixar aquesta imatge està davant dels vostre ulls. És allà on hi ha tota la informació. No la compliqueu, de veritat que és així de senzill. De ben segur que quan hagueu acabat el dibuix i el gireu us sorpendreu de tant bé com us ha quedat.
Pablo_picasso_-_portrait_of_igor_stravinsky
Retrat I.STRAVINSKY de Pablo Picasso.

Retrat I.STRAVINKY de Monica Monclús.
COMENTARI: Aquest treball m'ha agradat bastan ja que m'ha ajudat a desafiar el costat esquerra i a oblidarme de el que estaba dibuixan.

No hay comentarios:

Publicar un comentario